Hodnocení kapel v Poopeeku

Nebylo to jednoduché, ale s Vaší pomocí jsme to zvládli. Hodnocení kapel tak, aby bylo férové, transparentní a vypovídající se nám podařilo sestavit za pomoci několika desítek pořadatelů z veřejného i soukromého sektoru.

Ohodnotit kapelu často není snadné. Rozhodování, jaké hodnocení kapele udělit je často ovlivněno příliš pozitivními nebo příliš negativními emocemi bezprostředně po akci. Často mají hodnotitelé sklony k udělení příliš dobré známky podle toho, jak se jim tvorba interpreta líbí nebo nelíbí bez ohledu na kvalitu provedení a přístup kapely.

ZÍSKEJTE HODNOCENÍ KAPELY | Urychlete vizualizaci svého hodnocení v Poopeeku a vyplňte formulář pro získání vlastních referenci.

Po dlouhých diskusích s muzikanty i pořadateli jsme k problému přistoupili zcela novým způsobem a slibujeme si od něj kvalitní zpětnou vazbu, která je váhována podle důležitosti určitých vlastností interpretů. Pořadatelé budou hodnotit jak celkový dojem, tak prvky jako dochvilnost, komunikace, flexibilita a přístup k samotnému vystoupení.

Vizualizace hodnocení interpreta v aplikaci Poopeek.com

Výsledným hodnocením pak není škála hvězdiček, jak je tomu v mnohých případech zvykem, nýbrž sofistikovaný diagram poukazující na benefity či nedostatky kapely. Takové hodnocení pak může mít vliv na vyhledávání interpretů jinými pořadateli.

Váhování bylo stanoveno ve 3 kategoriích – komunikace, dochvilnost a vystoupení.

Každý pořadatel po akci, která byla obsazena kapelou prostřednictvím Poopeek.com, obdrží jednorázový odkaz, v němž může kapele udělit své hodnocení ve 3 kategoriích. V kategorii Dochvilnost hodnotí příjezd kapely na místo, stavbu stage a dodržování časového harmonogramu dle dohody. V kategorii Přístup vybírá hodnotitel svá hodnocení v otázce organizace kapely na místě a v případě změn v programu i flexibilitu k nastalé situaci. V poslední kategorii Vystoupení jsou hodnocenými parametry snaha zaujmout publikum, nadšení muzikantů během vystoupení a v neposlední řadě poměr cena/výkon.

Namísto hodnocení muziky samotné jsme přistoupili k doporučení či nedoporučení interpreta dalším pořadatelům. Toto doporučení je zobrazeno procentuelně pod samotnou vizualizací celkového hodnocení hvězdičkami. Pro viditelné hodnocení v profilu kapely je nutné získat alespoň 3 názory pořadatelů.

Máte nějaké zajímavé tipy a poznatky? Chcete se na tvorbě dalších funkcí aktivně podílet? Napište nám na email info(a)poopeek(tečka)com nebo na některý z našich účtů na sociálních sítích (Facebook, Instagram, Twitter či LinkedIn).

Jedna odpověď na “Hodnocení kapel v Poopeeku”

Komentáře jsou uzavřeny.