Emailové preference a jejich nastavení v Poopeeku

Nechodí Vám notifikace, nebo jich naopak dostáváte až moc? Nastavte si svoje preference tak, jak Vám to bude pasovat. Není totiž nic jednoduššího. Pojďme se na to společně podívat.

Po přihlášení do Vašeho účtu v aplikaci Poopeek zvolte tlačítko Nastavení v pravém horním rohu obrazovky (jedná se tradičně o ozubené kolečko). Po jeho stisknutí se dostáváte do menu Nastavení, v němž můžete mimo jiné provést hned na prvním místě změnu jména a příjmení. Tato volba se hodí v případě, že předáváte Váš účet jinému odpovědnému zástupci či následovníkovi.

Změna jména sice není častým jevem, avšak čas od času i ta je nutná.

Přebíráte-li účet po někom, nebo jste si jen zvolili špatné heslo při registraci? Nic se neděje. V Nastavení si můžete své heslo měnit třeba každý den (což Vám vřele nedoporučujeme).

Změnit heslo je snadné, znáte-li svoje původní. Pokud jste své heslo zapomněli, následujte nápovědu.

Konečně se dostáváme k preferencím. Jejich nastavení je automaticky po registraci předvoleno na maximum. Budou Vám tedy chodit emailem všechny notifikace. Pokud plánujete aplikaci navštěvovat pravidelně a nepřejete si dostávat emaily při každé nabídce, protinabídce či jiných operacích, můžete je jednoduše vypnout stisknutím políčka, z něhož se ztratí příznak. Svá upozornění a jejich nastavení si můžete v témže menu kdykoliv znovu aktivovat.