Srovnávač vyjednávání ve vaší nabídce

Interpreti se div nepřetrhnou, aby Vám dali svoji nabídku. Ne vždy jsou však relevantní vaší poptávce. Jak ale vyhodnotit jejich správnost, aby se v tom člověk vyznal? Pojďme se podívat, jaké nástroje můžete pro řazení interpretů použít.

Vystavil/a jste nabídku na tržišti Poopeek a ozvalo se Vám 20 interpretů, kteří souhlasili s nabízeným setem podmínek, nebo navrhli protinabídku. Najednou se Vaše schránka otevřených vyjednávání zaplní a je náročné se v nich vyznat. Obzvlášť jedná-li se o méně známé kapely pro doplnění Vašeho programu. Když procházíte nabídky, zdá se Vám, že zdaleka ne všechny odpovídají vaší poptávce. Právě pro tyto účely jsme navrhli srovnávač vyjednávání.

Kde najdu srovnávač vyjednávání?
Srovnávač vyjednávání je funkce pro pokročilejší pořadatele s účtem Poopeek Plus. V případě, že máte tento typ účtu aktivován, naleznete srovnávač vždy přímo ve Vaší nabídce ( Moje nabídka -> Vystavená nabídka ).

Co vše můžu srovnávat?
Pro začátek jsme do srovnávače zapracovali název a ikonu interpreta, ikonku relevance, srovnání podle hondocení a samozřejmě srovnání podle ceny (součet nákladů na cestování a honorář).

Obr. č 1.: Sorvnávač vyjednávání. Data obsažena v obrázku jsou ilustrativní a neodpovídají realitě.

Seřazení interpretů zle takto aplikovat prostřednictvím názvu (abecedně), podle relevance, hodnocení v obou směrech a podle finančních požadavků v obou směrech.

Co je to Relevance?
Relevance interpreta je vyhodnocení, zda nabízený interpret splňuje ve všech podmínkách vaše preference. Pokud se jedná o kapelu, ktrá v některé preferenci Vaši poptávku nesplňuje, je označena červeným křížkem. Znamená to tedy, že neodpovídá Vaší poptávce například v žánru, lokaci či typu.

Máte podněty ke zlepšení Srovnávače vyjednávání? Neváhejte nám napsat na Facebooku nebo emailem na info@poopeek.com.