Potřebuji si dobít kredit a nevím, jak na to

Rád bys konečně uzavřel vyjednávání a zabookoval svoji kapelu na nabízený koncert? Chybí ti však kredit a tak nemůžeš přijmout nabízené podmínky? Pojďme si říct, jak to s kreditem v aplikaci vlastně je a jak tyhle potíže vyřešit.

Se zvýšenou hladinou adrenalinu se blížíš ke konci vyjednávání s pořadatelem, konečně jste dospěli k oboustranně uspokojujícícm podmínkám a čeká tě poslední krok – Souhlas s podmínkami. V tom na tebe vyskočí shrnující tabulka, která pojednává o souhrnu dojednaných podmínek a tzv. servisním poplatku.

Servisní poplatek je uveden ve spodní části shrnujícího pop-upu při souhlasu s podmínkami vyjednávání.

Co je to servisní poplatek?
I Poopeek musíme něčím živit. Servisní poplatek je finanční odměna tvůrcům aplikace za novou příležitost, kterou kapela skrze systém získala. Tuto „provizi“ si spočítáte snadno. Interpreti s VIP účtem mají provizi ve výši 7% z celkového finančního zisku, uživatelé s FREE účtem pak 10%.

BLOKACE | Pokud souhlasíš s podmínkami jako první, je kredit ve tvojí peněžence blokován (stejně jako tomu bývá v případě platby za rezervaci ubytování). Pokud pořadatel nepřistoupí na podmínky a jednání ukončí, je kredit vrácen zpátky do tvé peněženky.

Servisní poplatek je hrazen z peněženky, kterou disponuje každý profil interpreta i pořadatele. Svým kreditem platí uživatelé s FREE účtem za vystavení nabídky a zároveň je touto cestou hrazena provize za uskutečněné transakce. Lidově řečeno: „pokud neuděláš kšeft, neplatíš nic„.

Svoji peněženku najdeš v pravém horním rohu mezi ikonou notifikací a nastavení.

Kliknutím na ikonu „peněženka“ se dostáváš do menu svých finančních/kreditových toků. Zde si můžeš zvolit možnost předplatného (VIP účet), k němuž se dostaneme později. Zároveň tu máš možnost si dobít kredit jak převodem, tak online platbou platební kartou.

Dobít kredit, uplatnit kupón nebo aktualizovat předplatné najdeš v menu „peněženka“.

Dobít kredit je jednoduché. Stačí kliknout na tlačítko „+Dobít kedit“ a vyplnit hodnotu kreditu, kterou chceš do své peněženky koupit. Jak už jsi zjistil během vyjednávání, požadovaný servisní poplatek je uveden ve shrnujícím pop-upu.

Doporučujeme udržovat hodnotu kreditu v peněžence ve výši dvojnásobku výše provize pro nenadále vzniklé nabídky.

Dobití kreditu je možné jak převodem na účet, tak prostřednictvím platební brány tvojí platební kartou.

Pro zaplacení kreditu lze použít platbu kartou (okamžité připsání kreditu), nebo platbu převodem (kredit tak bude dopsán do 3 pracovních dnů). Pro platbu skrze tvoje mobilní bankovnictví pak můžeš použít zobrazovaný QR kód. Všechny shrnující informace včetně údajů k platbě jsou též odeslány na tvůj email.

Dobití kreditu je možné i prostřednictvím QR kódu, což zjednodušuje práci a zabrání chybám v přepisu čísla účtu nebo variabilního symbolu.

V případě jakýchkoliv dotazů neváhej napsat na podporu na emailu info@poopeek.com nebo na našem facebooku. Pokud uvedeš svoje telefonní číslo, zavoláme ti a všechny potíže s platbami v Poopeeku vyřešíme.