T-MOBILE Rozjezdy: Poopeek je druhý v Pardubickém kraji!

V uplynulých měsících se tým Poopeek.com zúčastnil celostátní soutěže T-Mobile Rozjezdy, kde soupeřil s konkurencí dalších více než 400 skvělých projektů mladých podnikatelů. 4.6.2020 proběhlo celostátní vyhodnocení první fáze soutěže. A jak to dopadlo?

Desátký ročník soutěže T-Mobile Rozjezdy doprovázela hojná účast projektů z celé České republiky se zastopením ve všemožných oborech od výroby dřevěných hodinek přes speciální kavárny v masně až po mobilní aplikace nahrazující pokladnu pro malé podnikatele. V jednom místě se tak 6.4.2020 v centrále společnosti T-Mobile sešlo podle hlasování odborné poroty 34 nejúspěšnějších z celkového počtu 400+ projektů.

V průběhu příjemného celodenního vyhlášení doprovozeného čtyřmi přednáškami zaměřenými na různá úskalí podnikání slovy úspěšných osobností došlo také na vyhlášení vítězů projektů jednotlivých krajů. K naší velké radosti se tým poopeek s.r.o se svým projektem Poopeek.com umístil na celkovém 2. místě mezi projekty Pardubického kraje a postoupil tak do finálového kola online hlasování vřejnosti.

PODPOŘ NÁS | …a to úplně jednoduše hlasováním na stránkách Rozjezdy.cz nebo pod tímto odkazem >>> HLASUJ ZDE <<<, uvedením svého emailu a následně potvrzením ve tvojí schránce.

Zástupci všech 34 mladých firem a projektů ve finále soutěže T-Mobile Rozjezdy