Představujeme Poopeek, novou bookingovou platformu pro interprety a organizátory

Představte si booking, pro který už nebudete potřebovat notýsek a tužku, excelové tabulky, wordové předlohy, powerpointové prezentace ani hodiny strávené administrativou. Trochu ze světa fantazie? Nikoliv! Nová éra bookování přichází.

Po více než roce plánování a vývoje společnost poopeek s.r.o představuje novou bookingovou platformu Poopeek.com. Jedná se o novou webovou aplikaci určenou ke spojování interpretů a organizátorů s jednoduchým účelem – obchodovat. 

Jak to funguje?

Ať už jste zástupcem interpreta, interpretem samotným, organizátorem festivalu či provozovatelem klubu nebo třeba eventovou agenturou, stačí Vám založit si účet na www.poopeek.com. Po vytvoření Vašeho účtu si můžete stvořit libovolné množství profilů kapel či organizátorů. Prostřednictvím těchto profilů poté můžete začít směle obchodovat. 

Jak na to?

Jako interpret či organizátor si uživatel jednoduše vystaví na marketplace svoji nabídku a vyčkává na zájemce, který se s ním rozhodne vyjednávat. Je už na uživateli, zda půjdete s kůží na trh a uvede podmínky, za kterých je ochotn se domluvit, nebo nechá ty nejzásadnější (často i ty nejcitlivější) informace až na samotný proces vyjednávání. 

Je jasné, že podmínky se mohou měnit a proto je tu možnost snadno, transparentně a jasně vyjednávat o každé z nich. Obrovskou výhodou zůstává fakt, že v každém bodě vyjednávání uživatel ví, na čem je a nemůže se stát, že něco zapomene. Na konci vyjednávání se konečně dostává do bodu spokojenosti s nabídkou a s příjemným pocitem dobře odvedené práce souhlasí. Tím manažerská práce končí a máte prakticky hotovo.

A jak je to s administrativou po dohodě?

Váš stageplan, playlist, inputlist a další důležité dokumenty pro organizátora už jsou v režii Poopeeku. Soubory stačí jednou vložit a všechny dohody, které v Poopeeku uzavřete budou automaticky doprovozeny jejich doručením na správná místa. Není třeba se tedy o nic dalšího starat.

Co kdybychom chtěli uzavřít smlouvu?

Nejotravnější část každého vyjednávání. Dolaďování detailů, kontroly mailů a sms zpráv, několikanásobné opravy a nakonec to stejně není dokonalé. I na to v Poopeeku mysleli. Po uzavření dohody se z dohodnutých podmínek automaticky sestaví smlouva, která obsahuje všechny náležitosti a je připravena k podpisu. Je už jen na obchodujících, zda své podpisy připojí, či nikoliv. 

To asi nebude zadarmo, že?

Platforma inkasuje manipulační poplatek za vystavení nabídky v řádu desítek haléřů až korun a provizi z uskutečněné dohody v řádu jednotek procent. Podrobnější ceník a sazebník najdete na www.poopeek.com. Každý kdo se registruje do 11.9.2019 získá VIP účet, který zaručuje všechny aktivní operace v aplikaci zdarma. 

A jak to bude dál?

Rok intenzivní práce na projektu přinesl desítky nápadů a tipů na inovace. Mnohé z nich přinesli interpreti, pořadatelé a manažeři, s nimiž se tvůrci uplynulý rok scházeli a konzultovali svoje vize. Produkt stvořili pořadatelé a muzikanti pro pořadatele a muzikanty, proto je důležité jim dále naslouchat a posouvat Poopeek každým řádkem zdrojového kódu dál…