Navštivte Poopeek na Festiwallu 2019

Po letech, kdy českým hudebním trhem vládl HuVel se muzikantský svátek už čtvrtým rokem slaví na největším hudebním veletrhu Festiwall. Tenhle báječný event se letos v režii největšího českého prodejce Kytary.cz uskuteční ve dnech 6.-8.9.2019 v pražských Modřanech.

V čem je ten letošní obzvlášť pikantní?

Parádní line-up naplněný skvělými muzikanty z Irska, Velké Británie, Belgie, Francie či Maďarska doplňuje řada zajímavých workshopů s předními českými mistry nástrojů a sestava panelových diskusí fundovaných odborníků v oblasti hudebního marketingu, bookingu a autorského práva. Mezi tím vším má svoje místečko i Poopeek!

https://www.facebook.com/Frontman.cz/posts/2370457576404123

Co se bude dít?

V prvé řadě proběhne v neděli 8.9.2019 v 15:45 panelová diskuse, kde se moderátorka Verča Wildová s diskutéry Tomášem Paletou (Applause booking), Tomášem Staňkem (RedHead music), Rostislavem Steinerem a Jakubem Trčkou (oba Poopeek) zaměří na “Nástrahy bookingu a jak je zdolávat” pro všechny, kteří se snaží proniknout do světa bookingu a hledají cestu, jak se stát úspěšnými.

Od 17:15 se potom v HK Audio Truck stánku uskuteční prezentace firmy poopeek s.r.o a bude oficiálně spuštěna a představena bookingová platforma Poopeek.com. Ve stejný čas se na hlavní stage představí Xavier Baumaxa, Kumšt live a  proběhne speciální show “Pocta české baskytaře” během které vystoupí 8 předních českých basáků s těmi nejlepšími riffy.