Festiwall za námi, Poopeek v testovacím provozu

Bylo to skvělý odpoledne plný zajímavých diskusí s předními hudebníky a producenty české scény. Kdo z Vás si Festiwall v režii Kytary.cz nenechal ujít, rozhodně neprohloupil.

Kluci z Poopeeku & Veronika Wildová po oficiálním spuštění platformy

Celý Festiwall od pátku do neděle provázela pohodová nálada a hlavně tuna té nejkvalitnější hudební produkce, jaká se u nás v českém rybníčku dá vylovit. Ovšem nejen český rybníček ale i dalších 10 států bylo na podiu Harman stage zastoupeno. Za dlouhou řadu workshopů a panelových diskusí patří organizátorům velký dík.

I Poopeek na tom letošním nechal svoji stopu a to hned dvakrát. První upoutávkou na oficiální spuštění stránek Poopeek.com byla panelová diskuse v režii úžasné zpěvačky a moderátorky Varči Wildové. Spolu s Rosťou a Kubou z Poopeeku se na panelovce představili přední bookeři české scény Tomáš „Jugi“ Staněk a Tomáš Paleta. Popovídat si s takovými formáty před obecenstvem, které lačně čekalo na každý užitečný tip jak zdolat nástrahy bookingu bylo báječné a doufáme, že to nebyla poslední příležitost.

Třicetiminutovka po panelové diskusi patřila malé přípravě a naše třičtvrtěhodinka slávy v HK Audio Truck zase spuštění Poopeeku. Na dva tucty posluchačů nás potěšilo řadou otázek a přesně tak to mělo být. Za celou tuhle příležitost patří náš velký dík marketingovému řediteli kytary.cz Filipu Černému, který v tým Poopeeku vložil důvěru.

Všem zvědavcům děkujeme a doufáme, že nás svými dotazy, poznámkami a připomínkami budete zahlcovat i nadále! Staňte se součástí naší komunity a tvořte Poopeeka s námi! Má to smysl…

váš tým poopeek