Nabídni se, aneb jak na Poopeeka

Nemohli jsme si nevšimnout, že není úplně snadné se v Poopeeku rozkoukat. Připravili jsme si pro všechny proto speciální akci a zároveň pár rad a tipů, jak s bookováním v Poopeeku začít. Tak pojďme na to.

Protože máme velkou radost z toho, jak báječně s námi spolupracujete, píšete nám, hlásíte chyby, které se objevily při zakládání profilů a prvních nabídek, rozhodli jsme se po vášnivé diskusi prodloužit období, kdy každý nový uživatel registrovaný do 1.10.2019 dostane VIP účet na měsíc zdarma. Nepřestávejte nám psát, vystavujte nabídky a bavte se vyjednáváním!

Pojďme se teď trochu porozhlédnout a říct si pár tipů, jak na Poopeeka. V několika screenshotech si představíme Poopeek chat a vystavování nabídek.

Už na úvodní straně v pravém dolním rohu si nemůžeš nevšimnout notoricky známé ikonky Messengeru v barvách Poopeeku. Tahle nápadná bublinka je propojena s naším facebookovým účtem a proto nám můžeš jediným kliknutím odeslat zprávu, dotaz či hlášku o chybě.

Vystavení nabídky je základní funkce aplikace Poopeek. Pokud se ti nelíbí nabídky v marketplace, můžeš vystavit tu svou s podmínkami, které vyhovují právě tobě.

Každé vystavení nabídky v základním tarifu je zpoplatněno 1 kreditem za 1 vystavený den. Cenu kreditu najdeš v Ceníku & Sazebníku

Hra začíná a konečně to začíná být zajímavé. Ale vezmeme to od začátku. Prvním parametrem, který do nové nabídky musíte zadat je „Název akce“. Někteří z Vás volí názvy jako Nabídka nebo Volný termín.

NÁŠ TIP | Zkus si název dobře promyslet i z pohledu budoucího zájemce. Takové „Turné 2020“ nebo „Tour 10 let kapely“ zní hned zajímavěji. Zájemce pak očekává něco navíc, něco speciálního a neobvyklého.

Vyplněním termínu pak zvolíš, v jakém časovém rozsahu a ve který den je interpret či kapela k dispozici k vystoupení. Jsi-li ochoten počkat si i na čas vystoupení po půlnoci, checkbox je připraven ke zaškrtnutí.

A kam že to pojedeš? No zkrátka kam si vybereš. Připravili jsme kategorie, podle kterých mohou zájemci nabídky filtrovat. Vybírej tedy dobře!

Ta největší legrace začíná právě teď. Můžeš se rozhodnout, jestli půjdeš s kůží na trh, nebo budeš konzervativní. Vyplň podmínky, které si přeješ, aby zájemce splnil a zvol, jak dlouho má být nabídka vystavena.

Někdy je to otrava vystavovat jednu nabídku za druhou a pořád dokola vyplňovat ty samý políčka. Proto jsme si pro Tebe jako třešničku na dortu připravili funkci „Duplikovat„. Stačí stisknout, změnit datum, které chceš bookovat a můžeš znovu vystavovat. Není to super-jednoduché?