Vytvoř si tlačítko Bookni nás přes Poopeek!

Jednoduchý návod jak si v profilu Bandzone.cz nebo jiných portálů vytvořit tlačítko, kterým můžou pořadatelé snadno a rychle poslat nabídku k vystoupení. Pojďme na to!

Po přihlášení do aplikace poopeek.com nalezneš hned na úvodní straně „Nástěnka“ nový widget pojmenovaný jako „Tlačítko na web„.

Nástěnka účtu v poopeek.com

Stisknutím buttonu „Získat tlačítko“ se dostaneš do interaktivního pop-upu s konfigurací nového tlačítka na web pro svůj profil. Stačí si už jen vybrat variantu 300px nebo 500px (označení 300px a 500px udává počet pixelů šířky tlačítka)

Tlačítko „Kopírovat“ nahrazuje klávesovou zkratku Ctrl+C a umožní ti zkopírovat do schránky zdrojový kód, který zobrazuje okno pop-upu. Pop-up se automaticky zavře a už stačí jen zkopírovaný zdrojový kód vložit (Ctrl+V) do stránky, kde chceme tlačítko zobrazovat.

Vkládáte-li tlačítko do svého profilu na Bandzone.cz, stačí se přepnout do režimu HTML v pravém rohu editace textového okna.

Po stisknutí volby HTML v pravém horním rohu editační lišty je automaticky vyvoláno okno pro vložení HTML kódu. Po stisknutí kouzelné klávesové zkratky Ctrl+V je tvůj unikátní kód vložen a po potvrzení tlačítkem „Aktualizovat“ je tvé nové tlačítko hotové!

Doporučujeme tlačítko vkládat do sekce „O kapele„, která pořadatelům většinou slouží jako informativní základ k budoucí práci s kapelou. Přejeme mnoho úspěšně booklých akcí 🙂

I takhle může vypadat tlačítko bookingu přes Poopeek.com