Dohoda a smlouva z Poopeeku

Řada z vás už vyzkoušela, jaké to je uzavřít s Poopeekem dohodu. Co všechno tahle dohoda vlastně přináší a v čem je zajímavá? Jak je to se smlouvou, kterou Poopeek generuje z vyjednaných podmínek? Pojďme se na to podívat společně v následujícím blogovém příspěvku.

Máš-li za sebou vyjednávání a obě strany souhlasily s nabízenými či poptávanými podmínkami, vznikl takzvaný „deal“, či česky „dohoda“. Všechny dohody najdeš pod políčkem „Moje dohody“ v kategorii MY BUSINESS v levém sloupci menu.

Detail dohody obsahuje všechny potřebné informace pro kapelu i pořadatele pro základní přehled při organizaci vlastního času. Jede-li kapela na místo, nemusí už lovit žádné emaily, ale rovnou vidí kam má jet, kdy má být na místě a jaké podmínky může očekávat.

Pořadatel naproti tomu dostává mimo grafické podklady a smlouvu s interpretem i Stageplan a Playlist, které  často musí z kapel vytloukat emailovou masírkou. Po uzavření dealu tak dostává všechno, co od kapely potřebuje, včetně platných kontaktů pro operativní organizaci.

Jak je to se smlouvou?

Návrh smlouvy stažený z Poopeeku vždy zohledňuje všechny podmínky vyjednané v průběhu licitace mezi pořadatelem a interpretem. Celá smlouva byla sestavena právníky dle platných zákonů České republiky z roku 2019. S každou novou funkcí s dopadem na znění smlouvy je vzor revidován a upraven dle platné legislativy.

Návrh smlouvy však není limitující. Je mnoho interpretů a pořadatelů, kteří naši smlouvu nepoužijí, ovšem nastane-li takový případ, není třeba se obávat smlouvu využít. Vždyť právě sestavení smlouvy je ta nejotravnější práce a příčina vzniku mnoha psaných chyb. Smlouva může být pak oběma stranami podepsána korespondenčně či na místě.

Co když chci vyjednat podmínku, kterou smlouva z Poopeeku nenabízí?

Podmínky, které jsou aktuálně dostupné v aplikaci Poopeek.com, byly sestaveny ve spolupráci s desítkami českých kapel z amatérské, poloprofesionální i profesionální hudební scény. Zcela jistě nemůže pokrýt požadavky všech, nicméně obsahuje základní obsah většiny dotázaných.

Pokud bys sis přál/a v seznamu podmínek dosud neexistující položku, neváhej nám napsat do zpráv našeho Facebookového profilu či emailem na info@poopeek.com.