Kolik stojí Poopeek a jak si vybrat správný účet?

Registroval jsi se, ale nejsi si jistý, jaké služby jsou placené, jaké jsou zdarma a jaký je nejvhodnější účet právě pro Tebe? V následujících řádcích se pokusíme Tvoje dotazy zodpovědět.

Vezmeme to pěkně popořádku. Registraci do aplikace Poopeek.com je možné uskutečnit ve kterékoliv zemi a kýmkoliv zcela zdarma, stejně jako vytvořit profil kapely či organizátora. V rámci služeb aplikace nabízí ke dni 1.11.2019 dva různé typy účtů – FREE účet a VIP účet.

Typ účtu je vždy vázán k profilu, který jej má aktivovaný. Lze mít tedy v rámci jednoho uživatele více VIP účtů i více FREE účtů. Stejně tak má každý profil kapely či pořadatele vlastní virtuální peněženku pro transparentní vyúčtování transakcí v rámci aplikace.

Typy účtů v Poopeeku

V rámci FREE účtu uživatel neplatí žádný paušální poplatek a všechny operace provedené v aplikaci jsou účtovány na vrub jeho virtuální peněženky naplněné digitální měnou (kredity). Vystavování nabídek je v případě FREE účtu zpoplatněno 1 kreditem za 1 den vystavené nabídky. 1 kredit je roven hodnotě 0,35kč.

Ceník platný pro profil umělce

VIP účet je naproti tomu paušální produkt, který umožňuje vystavovat nabídky bez množstevního omezení bez dalších nákladů. Měsíční poplatek činí 499Kč, který je splatný buďto měsíčně, nebo ročně. Řešení je tak optimální pro veřejné subjekty, kterým vyhovuje paušální poplatek více než nárazové dobíjení kreditů dle aktuální potřeby.

Ceník platný pro profil pořadatele

Servisní poplatky za uskutečněné transakce

V rámci FREE účtu je servisní poplatek inkasující strany ve výši 10% a je strháván z kreditu ve virtuální peněžence profilu. VIP účet naproti tomu nabízí servisní poplatek ponížený o 3%, který lze dále ještě snížit akčními kupóny. U VIP účtu je servisní poplatek taktéž stržen z kreditu v peněžence.

Akční kupóny

V rámci speciálních akcí Poopeeku lze též uplatnit unikátní kupóny pro nákup bonusových kreditů či snížení servisního poplatku v rámci FREE účtu i VIP účtu. Unikátní kód stačí zadat do určeného formuláře v peněžence profilu, ve kterém si přejete kupón uplatnit.

POZOR | kupóny mají vždy omezenou platnost, proto doporučujeme je uplatnit okamžitě po jejich obdržení.

Poopeek pro Tebe má i něco do začátku

Každý nově registrovaný uživatel od nás získává 1 měsíc VIP účtu zdarma. Za vytvoření profilu získává pak každý uživatel ještě 100 kreditů navíc jako vstupní bonus pro otestování funkcí aplikace. Kompletní ceník a sazebník najdeš na webu www.poopeek.com nebo zde