Vyjednávání mezi kapelou a pořadatelem

Ne vždycky to musí být stresující anabáze, slovíčkaření a zvažování argumentů. Vyjednávání by měla být odměna za výkony, které kapela podává a zároveň možná i trochu zábava. Pojďme se podívat, jak takové vyjednávání o podmínkách může vypadat v Poopeeku.

Zahájit vyjednávání vlastně není vůbec nic složitého. V menu „Marketplace“ pod položkou „Nabídky“ najdeš aktuálně vystavené nabídky pořadatelů, které jsou veřejně publikované k vyjednávání. Stačí si vybrat tu správnou, která Tě zaujala a zahájit vyjednávání.

Zvolte si své podmínky ve vyjednávání na Poopeek.com

Tlačítko „Zahájit vyjednávání“ Tě vpustí do vyjednávacího chatu, který Ti následně nabízí 3 možnosti.

Přijmout podmínky | jsi-li spokojený s nabízenými podmínkami a chceš rovnou nabídku přijmout, stačí stisknout zelené tlačítko „Přijmout podmínky„. V tu chvíli pořadatel obdrží Tvoji reakci a nezbývá, než čekat, zda Tvou nabídku potvrdí, či nikoliv.

Ukončit vyjednávání | z nějakého důvodu sis rozmyslel reakci na tuhle nabídku a nechceš dál jednat? Tlačítko „Ukončit vyjednávání“ vyřeší všechno za Tebe bez zbytečných emocí spojených s odmítnutím.

Upravit podmínky | …máš chuť se pobavit? Pojď si vyzkoušet, jaké podmínky je pořadatel ochoten přijmout a vyjednávej. Každý parametr můžeš změnit, přidat nebo odstranit a ve všech fázích vyjednávání víš přesně, na čem jsi. Stačí použít tlačítko „Upravit podmínky„.

Stačí přijmout podmínky a dohoda může být na světě! Poopeek.com

Bude-li Tvoje vyjednávání s pořadatelem úspěšné a on přijme nabízené podmínky, je poslední krok na Tobě. Rozhodneš-li se přijmout podmínky, aplikace Tě vyzve k opětovnému potvrzení pop-upem. Po opětovném potvrzení tlačítkem „Přijmout podmínky“ už je Tvoje dohoda na světě!