Vylepši si profil v Poopeeku!

Kvalitní vizuál profilu tvojí kapely je to první, co na pořadatele dýchne, když si jej otevře. Takový nepěkný profil může dokonce některé pořadatele odradit od dalších akcí, jako je třeba poslech vaší tvorby. Pojď omrknout všechny možnosti vylepšení, které v Poopeeku máš.

Proč zadat název kapely snad ani nemusíme zmiňovat, ovšem doporučujeme do názvu nepřidávat příznaky jako je například město nebo typ kapely. Pro žánry však zvol ten správný výběr. Pokud vyplníš 3 žánrová zaměření zvyšuješ tak šance kapely ve vyhledávání filtrováním. Duplicitní zadání žánrů (například rock-rock-rock) opravdu nic neřeší.

Pro pořadatele je často důležitý popis kapely. Pokus se barvitě vylíčit styl, motivaci a způsob, jakým kapela hledá svoje místo na trhu. Pokud jste něčím unikátní, klidně na to upozorni. Máš na to 500 znaků.

Promo obsah“ je nejdůležitějším parametrem tvého profilu. Není sice povinný, ale je to nejdosažitelnější a nejjednodušší způsob, jak pořadatele upoutat. Youtube video je dnes pro každého interpreta prakticky základem.

NÁŠ TIP | Doporučujeme použít video z live vystoupení kapely. Pro pořadatele má takový záznam větší vypovídající hodnotu.

Pro mnohé pořadatele je důležité si kapelu pořádně proklepnout. Máte-li svoje profily na Spotify, Facebooku, Twitteru či instagramu, stačí jednoduše vložit odkaz a všechny tyto profily budou v kapelním profilu dostupné pod vlastní ikonkou.

NÁŠ TIP | Pokud nemáte webové stránky, můžete použít třeba odkaz na svůj profil na Bandzone.cz

Aby tvůj profil v Poopeeku vypadal prostě vymazleně, stačí už jen vložit titulní obrázek (jeho ideální rozměr je 1200×600 pixelů) a profilový obrázek (s ideálním orzměrem 256 x 256 pixelů). Doporučujeme vkládat čisté obrázky/fotky bez loga a jiného psaného textu.

Profil se všemi vyplněnými údaji je prostě základ. Tak hurá do toho!