Vylepši si svůj pořadatelský profil v Poopeeku

Pěkný profil je jedním z parametrů úspěchu v Poopeeku. O pár řádků níž se podíváme na pár tipů a triků, jak udělat svůj profil top bez velké námahy a přemýšlení. Tak pojďme na to!

Při editaci profilu pořadatele se dostaneš do formuláře, který vyžaduje informace povinné (s červenou hvězdičkou) a informace volitelné. Začínáme u názvu a typu pořadatele.

Název a typ

Ať máš klub, festival, letní parket nebo třeba kavárnu, vždy je dobré napsat samotný název bez názvu města. Čím je název jednodušší, tím je jeho vyhledatelnost snazší a v samotném Poopeeku působí přehledněji. Zapomeň na míchanice jako „Čajovna u Pepíka Litomyšl předměstí“ nebo „Klub Metro (ten pravý a jedinečný)„. Někdy je méně více a proto postačí napsat třeba jen „Metro“.

Hned vzápětí pochopíš, proč „Metro“ postačí. V roletě výběru „Typ“ totiž najdeš samotnou entitu „klub“ a tím dáváš svému profilu jasné stanovisko, čím jsi. Není proto třeba uvádět tuto informaci i v názvu.

Popis

Může se zdát jasné, co do popisu dát, ovšem, co je vlastně důležité? Popis je totiž omezený na 500 znaků, takže je potřeba do něj vměstnat vše, co kapelám řekne zásadní informace o tom, kam vlastně přijedou. Mnozí pořadatelé uvádějí do svých profilů i speciality, jako například „Free stage každou středu“ nebo informace o tom, zda klub disponuje vlastním zvukařem, aparaturou, projekcí a podobně. Pro interprety jsou též důležité informace o vlastní backstage, parkování, pivo na baru nebo harmonogramové zvyklosti.

Jaké nahrát dokumenty do profilu?

Titulní obrázek je základní grafika, kterou se tvůj profil prezentuje. Doporučujeme vkládat obrázek bez textu. Protože tvoje fotka dostane Poopeekovský fialovorůžový přeliv, jsou pro takové účely ideální fotky z live performance se světly či stylových barů. Vložení loga do profilového obrázku je zcela nevhodné.

Ilustrační obrázek pro „Titulní obrázek“

Profilový obrázek je vlastně takový malý avatar, jež se zobrazuje v chatu vyjednávání. Tahle malá ikonka se může objevit v budoucnu v hodnotících žebříčcích, proto zvol ten správný symbol. Zde je použití loga naopak zcela vhodné a to ve čtvercovém či kruhovém rozměru.

Logo slouží zejména budoucím interpretům, s nimiž se dohodneš na spolupráci. Mohou tak vzít tvůj oficiální materiál k propagaci svého koncertu a nebudou používat loga stažená někde z výběru v Google. Podium je pak úplně zásadním podkladem pro přípravu kapely na kvalitní performance. Není nic lepšího, než když může kapela cestou na koncert nechat kolovat fotku podia a předem se dohodnout, kde co bude. Usnadní to přípravu na místě a někdy zbytečné dohady mezi muzikanty.

Ilustrační obrázek pro „Podium“

Sociální sítě dnes vládnou světem a jejich absence je pro mnohé pořadatele prakticky nepředstavitelná. Poopeek profil tak můžeš slinkovat se svými profily na Facebooku, Instagramu, Twitteru a samozřejmě se svým oficiálním webem.

Novinka! Youtube video
Nově připravujeme do tvého pořadatelského profilu možnost přidat i video z live vystoupení kapely, DJ nebo prostě jen videozáznam, který dokumentuje, jak vypadá stage, zázemí klubu a parket. Ukážeš tak všem kapelám, na jak hustej prostor se můžou těšit a připravit svoje vizuální efekty.

Support Lesbiens live v Hudebním klubu Doupě